Urheilupsykologi Susanna Jääskeläinen

Hei!

Minulle tärkeintä on kunnioittaa ja arvostaa jokaisen asiakkaan ainutkertaista tilannetta. Pyrin aina kuuntelemalla saamaan asiakkaan tilanteesta mahdollisimman hyvän kuvan ja yhteistyössä etsimme keinoja tilanteen parantamiseksi.

Olen koulutukseltani Psykologian Maisteri, Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen Valmentaja sekä sertifioitu Urheilupsykologi. Toimin tällä hetkellä Forssan Urheiluakatemian psykologina, Suomen nuorten yleisurheilumaajoukkueen psykologina sekä Psykologipalvelu Poijun urheilupsykologina. Työhistoriani koostuu psykologina toimimisesta urheilun, koulumaailman, lasten ja nuorten tutkimuksen ja aikuisten kuntoutuksen parista.

Minulla on myös oma vankka kilpaurheilutausta sekä yksilö- että joukkuelajin parista urheilijana, valmentajana ja vanhempana.  Viime vuosina olen ollut mukana kehittämässä Liitokiekkoliiton koulutusjärjestelmää ja -sisältöjä sekä luomassa  psyykkisen valmennuksen verkkomateriaalia Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen verkkosivulle. Siinä yhteydessä julkaistu kirjoitukseni ”Joukkueen johtaminen ottelun lävitse – positiivisen kierteen hakeminen otteluun” on mahdollista luekea alla olevan linkin kautta.

http://www.e-julkaisu.fi/supy/noutopoyta/

Äidinkieleni suomen lisäksi työskentelen myös englanniksi. Englannin kielen taitoni kehittyi sujuvaksi Yhdysvalloissa asumisen ja urheilemisen aikana. Ruotsinkieleni ole yhtä sujuvaa kuin suomen- tai englanninkieleni, mutta tarvittaessa työskentelen ja olen myös työskennellyt ruotsiksi.

Olen myös viime vuosina toiminut luottamustehtävissä Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä Lohjan ev.lut. seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen ja ruotsinkielisen johtokunnan jäsenenä.