Urheilupsykologi Susanna Jääskeläinen

Hei!

Olen koulutukseltani Psykologian Maisteri, Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen Valmentaja, sertifioitu urheilupsykologi sekä koulutuksessa oleva työnohjaaja. Toimin tällä hetkellä mm. psykologina Helsingin Urheilulääkäriasemalla, Forssan Urheiluakatemian urheilupsykologina, Suomen nuorten yleisurheilumaajoukkueen psykologina kilpailumatkalla sekä teen yhteistyötä Psykologipalvelu Poijun kanssa. Työhistoriani koostuu psykologina toimimisesta urheilun, koulumaailman, lasten ja nuorten tutkimuksen ja aikuisten kuntoutuksen parista.

Minulla on myös oma vankka kilpaurheilutausta sekä yksilö- että joukkuelajin parista urheilijana, valmentajana ja vanhempana.  Viime vuosina olen ollut mukana kehittämässä Liitokiekkoliiton koulutusjärjestelmää ja -sisältöjä sekä luomassa  psyykkisen valmennuksen verkkomateriaalia Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen verkkosivulle. Siinä yhteydessä julkaistu kirjoitukseni ”Joukkueen johtaminen ottelun lävitse – positiivisen kierteen hakeminen otteluun” on mahdollista lukea alla olevan linkin kautta.

http://www.e-julkaisu.fi/supy/noutopoyta/

Äidinkieleni suomen lisäksi työskentelen myös englanniksi ja ruotsiksi. Englannin kielen taitoni kehittyi sujuvaksi Yhdysvalloissa asumisen ja urheilemisen aikana. Ruotsi ei ole äidinkielenä, mutta olen opetellut sen matkan varrella ja käytän sitä myös työkielenä.

Olen myös viime vuosien aikana  toiminut luottamustehtävissä Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä Lohjan evankelis-luterilaisen seurakunnan ruotsinkielisen johtokunnan jäsenenä.