Urheilupsykologi Susanna Jääskeläinen

Hei!

Olen koulutukseltani Psykologian Maisteri, sertifioitu Urheilupsykologi, Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen Valmentaja, sekä koulutuksessa oleva työnohjaaja. Toimin tällä hetkellä urheilupsykologina Helsingin Urheilulääkäriasemalla (HULA, URHEA-talo)) ja UrheiluMehiläisessä  (Töölö) sekä Suomen nuorten alle 23v. yleisurheilumaajoukkueen psykologina kilpailumatkoilla. Työhistoriani koostuu psykologina toimimisesta urheilun, koulumaailman, lasten ja nuorten tutkimuksen ja aikuisten kuntoutuksen parista.

Minulla on myös oma kilpaurheilutausta sekä yksilö- että joukkuelajin parista urheilijana, valmentajana ja vanhempana.  Viime vuosina olen ollut mukana kehittämässä Liitokiekkoliiton koulutusjärjestelmää ja -sisältöjä sekä luomassa  psyykkisen valmennuksen verkkomateriaalia Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen verkkosivulle. Siinä yhteydessä julkaistu kirjoitukseni ”Joukkueen johtaminen ottelun lävitse – positiivisen kierteen hakeminen otteluun” on mahdollista lukea alla olevan linkin kautta.

http://www.e-julkaisu.fi/supy/noutopoyta/

Äidinkieleni suomen lisäksi työskentelen myös englanniksi ja ruotsiksi. Englannin kielen taitoni kehittyi sujuvaksi Yhdysvalloissa asumisen ja urheilemisen aikana. Ruotsin kielen olen oppinut niin ikään ”matkan varrella” mm. ruotsissa työskentelyn ja urheilun yhteydessä.

Olen myös viime vuosien aikana  toiminut luottamustehtävissä Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä Lohjan evankelis-luterilaisen seurakunnan ruotsinkielisen johtokunnan jäsenenä.